• HIZLI ERİŞİM
  • captcha captcha

Kariyer Merkezi ve Mezun İlişkileri Müdürlüğü tarafından Lise Öğrencileri Yaz Okulu Programı

04.07.2019

Lise öğrencilerinin üniversite hayatı deneyimi kazanmalarına yardımcı olmayı amaçlayan Kariyer Merkezi ve Mezun İlişkileri Müdürlüğü tarafından tasarlanan ve uygulanan Yaz Okulu programı, 24-27 Haziran tarihleri arasında Haliç Üniversitesi Sütlüce Yerleşkesinde tamamlandı. Programa her lise türünden 10, 11 ve 12.sınıfı bitiren 75 öğrenci öğrenci katıldı. Katılım sağlayan lise öğrencilerine yaz okulu programımızı tamamladığına dair üniversitemiz onaylı katılım sertifikası verildi.

Projemiz DHA tarafından haber yapıldı. Habere ve çekimlere ulaşmak için tıklayınız.

Program boyunca 20 farklı ders verildi. Katkı sağlayan değerli hocalarımız Ayşe Feyza Tufan, Güldeniz Ekmen, Hasan Halit Tali, Kadriye Türkeşsiz, Mustafa Çetinkaya, Nurhan Doğan Hüner ve Turan Şişman’a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

• 3 Boyutlu Çizim ve 3 Boyutlu Yazıcılar
  • 21.yy Yetkinlikleri ve Geleceğin Meslekleri
  • Araştırma ve Doğru Bilgiye Ulaşma Yöntemleri
  • Dijital Ayak İzi
  • Etkili İletişim
  • Gıda Güvenliği
  • Girişimcilik ve Hibe İçin Proje Yazımı
  • İş Etiği
  • Stresle Etkili Başa Çıkma Yöntemleri
  • Kendini Tanıma ve Hedef Belirleme
  • Kişisel Web Sitesi Yönetimi
  • Makine Öğrenmesi
  • Moleküler Genetik ve Biyoteknoloji
  • Psikolojiye Giriş
  • Robot Teknolojisi
  • Sanat ve Estetik
  • Temel ve İleri Yaşam Desteği
  • Topluluk Önünde Konuşma
  • Zaman Yönetimi

Projenin yürütülmesi sürecinde destek veren öğrenci ve mezunlarımızdan Yudum Demir, Mahmut Faruk Şahin, Kemal Tepret, Murat Kılıç, Zişan Baş, Levent Gömürgen ve Esra Çetin’e teşekkür ederiz.