• HIZLI ERİŞİM
  • captcha captcha

KalDer ile Üniversitemiz arasında Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi İmzalandı.

24.07.2019

Haliç Üniversitesi Kaliteye Öncelik Veren Yeni Yönetim Anlayışıyla ve Ülkemizde Lider Olma Vizyonuyla Çıktığı Kalite Mükemmellik Yolculuğunda Ulusal Kalite Hareketi’ne Katılıyor.

Üniversitemiz mükemmelliği bir yönetim modeli olarak benimsemek ve yaşam biçimine dönüştürmek amacıyla KalDer ile Ulusal Kalite Hareketi’ne katılım protokolü imzaladı.

Ulusal Kalite Bilincinin yaratılması, geliştirilmesi ve Toplam Kalite Yönetimi ile Mükemmellik Modeli Uygulamalarının yaygınlaştırılmasının ilk adımı olarak görülen “Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi”, bugün Haliç Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Naci Topsakal ile KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Görgün Özdemir tarafından imzalandı.

Sütlüce Yerleşkesi Senato Odasında gerçekleşen imza törenine ayrıca Haliç Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melek Güneş Yavuzer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Oğuz, Strateji ve Kalite Geliştirme Daire Başkanı, Akademik ve İdari Yöneticiler ile KalDer yöneticileri katıldı.