Hollywood Yıldızları ve Viyana Kraliyet ailesinin tasarımcısı Atıl KUTOĞLU Üniversitemizde

03.06.2020

Lisede başlayan moda tutkusu, ekonomi okumak için gittiği Avusturya’da şekillenerek moda kariyerinin temelleri atmış oldu. Anadolu kültürü ile Avrupa tarzını harmanlayarak oluşturduğu tasarımlarla adından söz ettiren Atıl KUTOĞLU aynı zamanda Avusturya’nın bilim ve sanat alanında verdiği en yüksek devlet nişanı sahibi.

Madonna, Jessica Alba, Catherine Zeta Jones gibi ünlü isimlerin yanında İngiliz Kraliyet Ailesi’ni de giydiren Kutoğlu, üniversitemizi ziyaret ederek Rektörümüz Prof.Dr.Melih Bulu ve Moda Tekstil tasarımı Bölüm Başkanı Doç.Dr. Şöhret Aktepe Dal ile sektörün geleceğini ve gerçekleştireceğimiz profesyonel işbirliklerini konuştu.