ADAY ÖĞRENCİ

Haliç Üniversitesi'nden Kadın Sağlığı Konusunda İlk Online Kongre

15.09.2020

Haliç Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü tarafından “Her Yönü ile Kadın Sağlığı” temalı “I. Ulusal Kadın Sağlığı Kongresi” 12-13 Eylül 2020 tarihlerinde online olarak gerçekleşmiştir. Mesleki anlamda ilk online kongre olma niteliği taşıyan kongreye yüksek katılım olmuştur. Kongrenin bilimsel programında, temaya uygun biçimde, tıbbi yaklaşımın yanı sıra toplumsal cinsiyet, kadının sosyal ve kültürel boyutuna da yer verilmiştir. Zengin bilimsel içeriği ve alanında yetkin değerli profesyonel, klinisyen ve akademisyen hocalarımız, sivil toplum kuruluş liderleri ve sanatçıların bir arada yer aldığı 2 gün süren kongre, 5 konferans ve 5 panel oturumu, 35 sözel ve 46 poster bildiri sunumuyla başarıyla tamamlanmıştır.

Web sitemizi ziyaret etmek için tıklayınız