• HIZLI ERİŞİM
  • captcha captcha

Haliç Üniversitesi Mimarlık Fakültesi tarafından hazırlanan Tarihi Mirasın Ürünleştirilmesi Projesi

25.02.2020

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’e, Haliç Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri tarafından 2019 – 2020 Güz Dönemi’nde hazırlanan “Tarihi Mirasın Ürünleştirilmesi Projesi” ile ilgili sunum yapıldı.

Sunum, kendisi de Eyüpsultanlı olan Haliç Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Önder Küçükerman tarafından Eyüpsultan Belediyesi Zekai Dede Salonu’nda gerçekleştirildi.

Sunuma Başkan Deniz Köken ile birlikte Başkan Yardımcıları, ilgili birim müdürleri, Haliç Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Jülide Edirne Erdinç, Haliç Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Eğitim Koordinatörü Tülin Uyar ile çalışma gerçekleştiren öğrenciler katıldı.