LİSANS - ÖNLİSANS ADAY ÖĞRENCİ

Endüstriyel Tasarım Bölüm Başkanı Doç. Dr. S. Selhan Yalçın Usal’ın Sempozyum Katılımı

24.11.2020

Endüstriyel Tasarım Bölüm Başkanı Doç. Dr. S. Selhan Yalçın Usal, Konya Teknik Üniversitesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi tarafından çevrimiçi düzenlenen IV. Ulusal Engellileştirilenler Sempozyumunda “Yaş almak… Yaşamak mı? Hapsolmak mı?” başlıklı sunumuyla 20 Kasım 2020’de davetli konuşmacı olarak yer almıştır.

Endüstri Ürünleri Tasarımı Anabilim Dalı Yüksek Lisans öğrencisi Mete Dalgıç ise Konya Teknik Üniversitesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi tarafından çevrimiçi düzenlenen IV. Ulusal Engellileştirilenler Sempozyumuna 19 Kasım 2020’de “Otomobil Araç İçi Kontrollerinin Antropometri ve Ergonomi Açısından Değerlendirilmesi” başlıklı sunumuyla katılmıştır.