• HIZLI ERİŞİM
  • captcha captcha

Ebelik Bölümü Online Seminer Programı

14.05.2020

Ebelik Bölümünün organize ettiği online konferanslar bayramdan sonra serinin dördüncü semineri ile devam ediyor. Bu haftaki tema “Anne Bebek İletişimi ve Haptonomi”.

Moderatörlüğünü Öğr.Gör. Aysu Yıldız KARAAHMET’in yapacağı seminerin konuğu Prof.Dr. Gülay Rathfisch. İstanbul Üniversitesi  Florence Nightingale Hemşirelik bölümü mezunu olan Gülay Rathfisch şu an Biruni Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümünde akademik hayatına devam etmektedir. Anne bebek iletişimi, gebelik yogası ve meditasyon, haptonomi ve klinik aromaterapi alanlarında uzman olan  Gülay Rathfisch; aynı zamanda “Doğal Doğum Felsefesi”, “Gebelikten Anneliğe Yoga” ve Kadın Sağlığında Klinik Aromaterapi”  kitaplarının da yazarıdır.

Kurucu olarak Frans Veldman’ın kabul edildiği Haptonomi; ebeveynler ve çocukları arasında duygusal bir bağ kurmayı amaçlamaktadır. Fiziksel hazırlık kadar ruhsal açıdan da annenin doğuma hazırlanması anne bebek arasındaki bağ ve doğum stresini azaltmak açısından çok önemlidir. 29 Mayıs Cuma günü saat 16.00’da ZOOM üzerinden canlı gerçekleşecek seminere anne adayları öncelikli olmak üzere herkes davetlidir.

Topic: Ebelik Panel

Time: May 18, 2020 04:00 PM Istanbul