Çözüm Ortağımız Türkiye Triko Sanayicileri Derneği'nin Üniversitemizi Ziyaretinden

11.06.2020

21 Şubat 2020 tarihinde Haliç Üniversitesi bünyesinde Triko Atölyesi kurarak Moda ve Tekstil tasarımı öğrencilerimize uygulamalı eğitim fırsatı sağlayan ülkemizin önemli üretim ve ihracat sektörü olan TRİSAD yetkilileri bugün Rektörümüz Sayın Prof.Dr. Melih Bulu'yu ziyaret ederek çözüm ortaklığımızın devamı konusunda görüşmelerde bulundu. Mütevelli Heyet Başkan Yardımcımız Sayın Kenan Yavuz, Sayın Genel Sekreterimiz Selahattin Üçgün ve Kurumsal İletişim Daire Başkanı Sayın Beyzanur Kalaycı'nın da katıldığı görüşmede Covid salgını nedeniyle TRİSAD bünyesinde üretilen inovatif triko maskelerden hediye edildi ve hatıra fotoğrafı çekildi.