Haberler
  • HIZLI ERİŞİM
  • EN
  • captcha captcha

Aşçılık Programı Öğrencimizin Başarısı

10.09.2019

Dünyanın önde gelen şef, gurme, yemek yazarı, gazetecileri ve restoran işletmecilerinin üye olduğu World GourmetSociety tarafından başlatılan ve şeflerin yaratıcı tabaklarının ödüllendirildiği “Best Plate Challenge-World Food Türkiye Şefin En İyi Tabağı Yarışmasında Haliç Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Turizm ve Gastronomi Kulübü üyesi öğrencimiz Yasin Yalçın Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi Günay Hasdemir danışmanlığında hazırladığı yemek videosu ile Türkiye En Yaratıcı Tabak ve En İyi Sosyal Medya Etkileşimi kategorilerinde 2 altın madalya ile En iyi Sosyal Medya Etkileşimi kategori kupasını kazanmıştır. Türkiye finali tamamlandı ancak yarışma globalde devam etmektedir.

Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.