• HIZLI ERİŞİM
  • captcha captcha

Yeni Kayıt Yaptıracak Öğrenciler için Kayıt İşlemleri

06.08.2019

2019 Yks Sonucuna Göre Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenciler 19 - 23 Ağustos 2019 tarihleri arasında Sütlüce yerleşkesinde kayıtlarını yaptıracaktır.

16 – 21 Ağustos 2019 tarihleri arasında e-devlet üzerinden kayıt işlemlerini sadece Tam burslu öğrenciler yapabilecektir. Bunun dışındaki tüm öğrencilerimiz 19 – 23 Ağustos 2019 tarihleri arasında üniversitemizin Sütlüce Yerleşkesi’ne velisi ile birlikte gelerek kayıt işlemlerini tamamlayabileceklerdir.

Üniversitemize gelerek kayıt yaptıracak öğrencilerimiz;

KAYIT TARİHLERİ

FAKÜLTE

19.08.2019 Pazartesi

Fen Edebiyat Fakültesi / Tıp Fakültesi

20.08.2019 Salı

Hemşirelik Yüksekokulu / Sağlık Bilimleri Yüksekokulu

21.08.2019 Çarşamba

Mühendislik Fakültesi / Mimarlık Fakültesi

22.08.2019 Perşembe

MYO (Tüm Bölümler)

23.08.2019 Cuma

İşletme Fakültesi

NOT:  Bölümlere göre ayrılmış olan kayıt tarihinde zorunlu sebeplerden dolayı kayda gelemeyecek durumda olan öğrenciler kayıt haftası içinde (19 – 23 Ağustos 2019) gelerek kayıtlarını yaptırabilirler.

Kardeş indirimi, Personel indirimi, Şehit ve Gazi indirimi, Engelli indirimi gibi indirimlerden yararlanmak için talepte bulunacak öğrencilerin kayıtları 19 – 23 Ağustos 2019 tarihleri arasında Sütlüce Yerleşkesinden alınacaktır.

Üniversitemize yeni kayıt yaptıracak öğrenciler, kayıt tarihlerinde şahsen başvuru yapmak zorundadırlar. Posta ile kayıt yapılmaz. Öğrencinin kendisinin bizzat başvuramadığı durumlarda Noter vekâleti aranacaktır.

Üniversiteye gelip kayıt yaptıracak olan öğrenciler aşağıdaki belgeleri getirmek zorundadır;

1. ÖSYM Sonuç Belgesi (kazandı belgesi)

2. Liseden mezun olamayan öğrenciler, okuduğu Liseden mezun olabilecek durumda olduğuna dair resmi yazı

Ödeme Bilgileri

Mali kayıt işlemleriniz için veli ile gelinmesi gerekmektedir.

Banka Kanalı ile Ödeme ve Taksitlendirme

Lisans ve önlisans programlarının 2019 - 2020 Akademik Yılı öğrenim ücretlerini taksitli ödemek isteyen velilerimiz; Vakıfbank taksitlendirme sistemi üzerinden ödemelerini yapabilirler.

2019-2020 Eğitim Öğretim Ücreti;  %25’i peşin kalanı 8 eşit taksit olacak şekilde ödeme planı oluşturulacaktır. Peşin ödemelerde %5 indirim uygulanır.

Kredi Kartları İle Ödeme ve Taksitlendirme

2019-2020 Akademik Yılı Öğrenim Yılı Öğrenim ücretinin tamamını veya %25 lik peşin kısmını üniversitemiz bankolarından tüm kredi kartlarınız ile ödeyebilirsiniz.

Kredi kartından taksitli ödeme sadece World  uyumlu kredi kartları ile yapılabilmektedir.

Ödeme işlemlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar

- Taksitlendirme işlemlerinde senet veya elden taksit uygulaması olmayacaktır. Taksitlendirme işlemleri anlaşmalı olduğumuz bankaların ödeme sistemleri üzerinden veya kredi kartı ile yapılmaktadır.

- İşlemlerinizde herhangi bir aksaklık yaşanmaması adına lütfen ATM kullanmayınız. Üniversitemiz bünyesinde belirli dönemlerde geçici banka şubesi bulunmaktadır.

- EFT ile yapılacak işlemlerde Alıcı Adı olarak “T.C Haliç Üniversitesi” yazılması gerekmektedir.

- Yapacağınız tüm ödeme işlemlerinizde lütfen Öğrenci Adı, Soyadı, T.C Kimlik Numarası yazınız.;

- Peşin ödemelerde %5 indirim uygulanır. (Yaz Okulu Hariç)

- Kredi kartına tek çekim şeklinde yapılan ödemelerle de peşin ödeme indiriminden yararlanılabilir.

T.C Haliç Üniversitesi Banka Bilgileri;

Vakıfbank Mercan Şubesi

Hesap Adı: TC Haliç Üniversitesi
Iban: TR41 0001 5001 5800 7309 0338 85
Açıklama: Öğrenci Adı-Soyadı, TC Kimlik Numarası

Vakıfbank Tarafından OTS İçin Talep Edilen Gelir Belgeleri

Bankamız Maaş Müşterileri İçin ;

• Kamu Çalışanı ise : Kurum Kimliği
  • Özel Sektör için: E-Devletten alınacak SGK Hizmet Dökümü
  • Emekli ise: Sadece kimliğiyle gelmesi yeterli

Bankamız Maaş Müşterisi Olmayanlar İçin ;

• Kamu Çalışanı ise: E-Devletten E-Bordro Dökümü, Kurum kimliği
  • Özel Sektör için: İşyerinden alınmış ıslak imzalı kaşeli maaş bordrosu , SGK Hizmet Dökümü, İşyeri İmza Sirküleri Örneği
  • Emekli ise: E-Devletten alınan Barkodlu Emekli Aylık Bilgisi

İşyeri Sahibi veya Fima Ortağı Müşterilerimiz için ;

• Şahıs Firması İse:
  • Vergi levhası(Son 2 yıl Matrahlı Olması Gerekli),
  • Gelir Beyannameleri

Şirketler İçin :

• Vergi Levhası (Son 2 yıl Matrahlı Olması Gerekli)
  • Gelir Beyannameleri
  • Ticari Sicil Gazetesi