Öğrenci Konseyi Genel Kurulu Seçim Sonuçları Hakkında!
Eklenme Tarihi : 06.12.2016

Öğrenci Konseyi Genel Kurulu seçimi, 02.12.2016 tarihinde yönetim katı Senato Odasında gerçekleşti. Aşağıda belirtilen seçim işleri gerçekleştirildi.

• Başkanlık seçimi için 12 üye arasından Esra Demir aday olmuş ve 11 üyenin oy çokluğu ile Başkan seçilmiştir.
  • Başkan Yardımcılığı seçimi için, Alihan Kazdal ve Hatice Kahramanoğlu aday olmuş, Alihan Kazdal 7 oy alarak Başkan Yardımcısı seçilmiştir.
  • Genel Sekreterlik için Orhan Kaya ve Serra Yavuz aday olmuş, Serra Yılmaz 8 oy alarak Genel Sekreter seçilmiştir.
  • Saymanlık için Gizem Çimen aday olmuş, 8 oy alarak Sayman seçilmiştir.
  • Halkla İlişkiler ve Bilişim Sorumluluğu  için Mustafa Kuriş aday olmuş, 9 oy alarak seçilmiştir.
  • Dış İlişkiler Sorumluluğu için Hümeyde Aslanlı aday olmuş, 9 oy alarak seçilmiştir.
  • Çalışma Grupları Sorumlusu olarak Hatice Kahramanoğlu aday olmuş, 10 oy alarak seçilmiştir.
  • Eğitim Sorumlusu olarak Erol Yıldırım aday olmuş, 10 oy alarak seçilmiştir.
  • Sağlık, Kültür ve Spor Sorumlusu olarak Orhan Kaya ve Yasin Bilen aday olmuş, Yasin Bilen 7 oy alarak seçilmiştir.