Kayıt Yenileme İşlemleri Hakkında Önemli Duyuru!
Eklenme Tarihi : 01.09.2016

• Normal öğretim süresi içerisinde eğitimini tamamlayacak olan / standart olarak bir üst sınıfa geçmiş olan öğrencilerimiz,
    (Yaz okulu devam eden ve sonuçlanmamış öğrencilerimiz ve lisansüstü öğrencilerimiz hariç)
  • Kayıt yenileme işlemleriniz, Sütlüce Kampüsü, Öğrenci Muhasebesine gelerek en geç, 09 Eylül 16 Cuma günü mesai bitimine kadar tamamlamanız gerekmektedir.

Öncelikle, Geçmiş yıl borçlarını ve 2016-2017 yılı eğitim öğretim ücretlerini ödeyerek kayıtlarını yeniletmeleri gerekmektedir.

YAPI KREDİ - UNKAPANI ŞUBESİ
TR20 0006 7010 0000 0044 747099 hesabına yatırabilirsiniz.

Taksitli ödeme işlemleriniz için; Ödemeniz gereken yıllık eğitim ücretinizin ¼’ ünü nakit olarak getirmeniz, kalan tutar için ise 8 senetli taksit işlemi yapılacaktır.
Eğitim ücretinin tamamını nakit ve peşin ödeyecekler için %5 indirim uygulanacaktır.

• Ödemeyi yapacak kişilerin bizzat başvurmaları veya vekil (Vekâletnamenin Noterlikçe düzenlenmiş olması gerekmektedir.) tayin ettiği kişilerin bizzat başvurmaları gerekmektedir.  Vekâletname örneği için tıklayınız.
  • Geçmiş yıllardaki kayıt yenileme, süre uzatma işlemi veya cezalı kayıt işlemi yapılamayacaktır.
  • Yaz okulu sonucu bekleyen ve Lisansüstü öğrencilerimiz için ayrıca bir yenileme tarihi belirtilecektir.