• HIZLI ERİŞİM

Erasmus ile Avrupa'da

10.10.2018

Başvurular Başladı, Son başvuru tarihi 5 Kasım 2018

Haliç Üniversitesinden Avrupa’ya uzanan bu köklü programda, bir veya iki eğitimi dönemini Avrupa da anlaşmalı olduğumuz  prestijli okullarda geçirebilecek ya da yaz döneminizi değerlendirmek için değerli kurumlarda staj imkânı yakalayabileceksiniz.

Lisans Öğrencilerimizin 2.20, yüksek lisans ve doktora öğrencilerimizin ise 2.50 ve üzeri genel not ortalamasına sahip olması program başvurusu için yeterlidir. Aday başvurularından sonra, İngilizce bilginizi ölçmek amaçlı bir yazılı sınav ve bu sınavda başarılı olan adaylar ile İngilizce mülakat gerçekleştirilecektir. Erasmus programına ait İngilizce sınav örneklerimizi web sitemiz uluslararası ofis bulabilirsiniz.

Eğer transkriptinizde uygun  genel not ortalamasına (AGNO) sahipseniz ve Avrupa’da eğitim fırsatını bizimle yakalamak istiyorsanız sizleri başvurularınız gerçekleştirmek üzere Uluslararası İlişkiler & Erasmus Ofisine bekliyoruz.

Son Başvuru tarihi 5 Kasım kaçırma, fırsatı yakala.

Haliç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler & Erasmus Ofisi Direktörlüğü