2017-2018 EğitimÖğretim Yılı Haliç Üniversitesi Rektörden...
Eklenme Tarihi : 11.09.2017

Haliç Ailesi’nin çok değerli yeni üyeleri,

Üniversitemize hoş geldiniz!

Üniversite sınavındaki başarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyor, Haliç Üniversitesi’ni tercihiniz için sizlere ve ailelerinize teşekkür ediyorum.

Sevgili gençler, eğitim ömür boyu süren bir olgudur. Üniversite öncesi eğitim, size temel bilgiler ve genel beceriler kazandırır. Üniversite eğitimi ise mesleki eğitim aldığınız ve çalışma hayatına hazırlandığınız süreçtir. Türkiye’nin kalbi İstanbul’da ve İstanbul’un kalbi Haliç vadisinde olan Üniversitemiz, bir kültürel mirasın tam ortasındadır. Bir tarafta Eyüp Sultan, diğer tarafta Galata Kulesi, yanımızda tarihimizin özeti Minyatürk ve tam ortasında Haliç Üniversitesi, sizin hem mesleğe hem de hayata en güzel şekilde hazırlanmanızda yardımcı olacaktır.

İstanbul Üniversite’sinin garantörlüğünde, Haliç Üniversitesi bu yıl 20. yılına girmiştir. Üniversitemiz tecrübesi yanında; “kurumsallaşma, kalite ve kimlik” konularını misyon edinmiştir. Eğitiminiz süresince, kurumsal işleyişimizle huzurlu bir eğitim ve mezuniyetten sonra kurumsal destekle hep yanınızda olacağız. Öğretim elemanı, alt yapısı ve personeli ile kaliteli eğitim temel hedefimizdir. Haliç Üniversitesi, program, bölüm, fakülte ve Üniversite olarak alanında öğrencimize farklı bir kimlik kazandırmaya çalışmaktadır. Mezun olduğunuzda Haliç Üniversitesi Diploması, sizin gurur belgeniz olacaktır.

Şimdiden hepinize başarılar diliyorum. Aramıza hoş geldiniz.

Prof.Dr. Abdurrahman EREN

Haliç Üniversitesi Rektörü