2016 Bahar dönemi yatay geçiş sonuçlarımız belli olmuştur.
Eklenme Tarihi : 02.02.2017

Bahar Dönemi Yatay Geçiş Sonuçları

Kayıtlar 06.02.2017 – 07.02.2017 tarihlerinde Sütlüce Merkez Kampüsü’nde yapılacaktır. Bildirilen tarihler dışında geç ve yedek kayıt alınmayacaktır.

2 veya daha fazla bölüme kabul edilmiş öğrencilerden kayıt esnasında dilekçe alınacaktır.

Başvurusu Kabul Edilen Adaylardan Kayıtları İçin İstenen Belgeler

• Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • 2 Adet Fotoğraf
  • ÖSYS Sonuç Belgesi ve Yerleştirme Belgesi (Halen kayıtlı olduğu bölümden farklı bölüme müracaat edeceklerden LYS sonuç belgesi)
  • Aslı Gibidir veya Noter Onaylı Lise Diploması Fotokopisi
  • Öğrenci Belgesi (Okuduğu üniversitede halen kayıtlı olduğunu gösterdiğine dair)
  • Onaylı Transkript (2 Adet)
  • Ek Madde-1 kapsamında yatay geçiş yapmadığına dair belge
  • İşletme İngilizce, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, Mütercim Tercümanlık bölümlerimize kabul edilenler; Hazırlık okuyan öğrenciler için hazırlık başarı durumunu gösterir belge. (Transkriptte mevcut ise gerek görülmemektedir)

Yukarıda belirtilen belgelerin eksik ya da yanlış olması halinde kesinlikle kayıt işlemi yapılmayacaktır.