2016-2017 eğitim-öğretim yılı kredi ücretleri hakkında bilgilendirme!
Eklenme Tarihi : 03.10.2016

• ÖSYM, Yatay Geçiş ve DGS bursları öğrenim süresi artı bir yıl devam edecektir. (Öğrencilerin burslarının devam edebilmesi için kayıt yeniletmeleri ya da kayıt dondurmaları gerekmektedir. Kayıt yeniletmedikleri her yıl ya da dönem eğitim süresinden sayılır.) Bu öğrencilerden ders başı kredi ücreti alındıktan sonra burs hakkından faydalanacaktır.
  • Burs süresi tamamlanan öğrencilerden belirlenen kredi ücretlerinin %50’si alınır.
  • ÇAP ve YANDAL öğrencileri anadalından mezun olduktan sonra %50 kredi ücretinden faydalanacaklardır.
  • Uzatma döneminde olan Öğrencilerimizin seçtikleri ders kredisi, dönem kredisini aşmış olsa da öğrencilerimizden 30 kredilik yani dönem ücreti alınacaktır. Fazla ödeme alınmayacaktır. Normal döneminde olan tüm öğrencilerimiz yıllık ödemeleri doğrultusunda ödeme yapacak olup, 30 krediden fazla ders seçtikleri takdirde ödeme yapmayacaklardır.
  •  Mimarlık Fakültesi öğrencilerinden 2016-2017 yılı öncesi girişli olan öğrencilerden MİM498 Bitirme Projesi 18 kredi olarak ücretlendirilecektir.

Bu koşullar sadece 2016-2017 eğitim öğretim yılı için geçerli olup, 2017-2018 eğitim öğretim yılı itibari ile normal ücret uygulaması yapılacaktır.