Etkinlikler
Bölüm/Ana Bilim Dalı :
Etkinlikler

Haliç Üniversitesi Sağlı Bilimleri Yüksekokulu Ebelik Bölümü tarafından Ebelik Haftası kapsamında 2 Mayıs 2016 tarihinde  ’Aile Planlaması’’ konulu  Kadın Hastalıkları ve Doğum Günleri I düzenlendi. Çeşitli üniversite hastaneler ve meslek liselerinden ebe hemşire öğrenci ve akademisyenlerden oluşan 413 kişi katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşından sonra bölüm başkanı Yrd. Doç. Dr. Leman KUTLU açılış konuşmasında bütün ebelerin  ve ebelik öğrencilerinin Dünyada ve ülkemizde her yıl 21 ve 28 Nisan tarihleri arasında kutlanmakta olan ebelik haftasını kutlayarak,  her ebelik haftasının mesleki gelişimlerine güç ve değer katması yönündeki dileklerini iletti. Program akışında Haliç Üniversitesi Konservatuar bölümü öğrencilerinden Ayşe DİNLETİR, Suna ŞENYAYLAR ve Büşra BULUTOĞLU tarafından  müzik dinletisi yapıldı .Yrd Doç Dr Gülbahar KESKİN  ve Prof. Dr. Nevin HOTUN ŞAHİN moderatörlüğünde  Uzm. Reyhan AYDIN, Yrd Doç Dr. Feride YİĞİT, Uzm. Mukaddes MİRAL TUNA ve Uzm Nurcan MÜFTÜOĞLU tarafından ‘’Aile Planlaması’’ konusunda konferans konuşmaları yapıldı.